|
Sindikat KŽI Forum Vprašanja in odgovori
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Mlinar
Pridružen/-a: Pet Feb 2010 12:57 Prispevkov: 1 Kraj: Lesce
|
Objavljeno: 12 Feb 2010, 13:10 Naslov sporočila: Osnovna plača v Žitu d.d. za 6 in 7 stopnjo? |
|
|
Pozdravljeni!
Sem nov na forumu, po poklicu sem inženir živilstva in prehrane 6 stop. Zaposlen sem pri zasebniku peku, kot delovodja- tehnolog v pekarni. Prišel je čas, da se ponovno usedem za pogajalsko mizo na temo plače.
Ker vem,da so se določene osnovne plače dvignile, pa me zanima kako je z osnovnimi plačami za 6. oz. 7 stopnjo za delovodja-tehnologa v pekarni in kako je z povračili stroškov (prehrana- prevoz na delo).
Hvaležen bi bil , če lahko postrežete s podatki v večjih pekarn
( ŽITO, SPAR, GROSUPLJE, PEČJAK, BLATNIK)
Zanimajo me zgolj zneski plač, zato ne želim pretiravanja o zneskih in vas prosim za korektne zneske iz zanesljivih virov ali izkušenj.
Za odgovore vam bom hvaležen.
Lp Mlinar! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Srečko Čater Site Admin
Pridružen/-a: Pon Mar 2007 15:41 Prispevkov: 107
|
Objavljeno: 7 Mar 2010, 21:03 Naslov sporočila: |
|
|
Spoštovani !
Vse odgovore na vaša vprašanja najdete v rubriki SPOROČILA in AKTUALNO.
Kot tehnolog se boste morali pogovoriti z delodajalcem in prepričan sem, da bo potrebno dosti truda in znanja, če boste želeli doseči pravo ceno svojega dela.
Vabim vas, da se včlanite v naš sindikat in z seboj pripeljete tudi sodelavce, ker drugače enostavno nikoli ne boste dosegli želenega. Vzor lahko najdete v pekarni Grosuplje, ki je tipični zgled negativnega odnosa trgovine do naše dejavnosti.
SAMO ZDRUŽENI SMO USPEŠNI !!!!!!
LP
Čater |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|