Kazalo po Sindikat KŽI forumu Sindikat KŽI
Forum Vprašanja in odgovori

Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Osnovna plača v Žitu d.d. za 6 in 7 stopnjo?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Sindikat KŽI forumu -> Vprašanja in odgovori
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Mlinar

Pridružen/-a: Pet Feb 2010 12:57
Kraj: Lesce

PrispevekObjavljeno: 12 Feb 2010, 13:10    Naslov sporočila: Osnovna plača v Žitu d.d. za 6 in 7 stopnjo? Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Sem nov na forumu, po poklicu sem inženir živilstva in prehrane 6 stop. Zaposlen sem pri zasebniku peku, kot delovodja- tehnolog v pekarni. Prišel je čas, da se ponovno usedem za pogajalsko mizo na temo plače.
Ker vem,da so se določene osnovne plače dvignile, pa me zanima kako je z osnovnimi plačami za 6. oz. 7 stopnjo za delovodja-tehnologa v pekarni in kako je z povračili stroškov (prehrana- prevoz na delo).
Hvaležen bi bil , če lahko postrežete s podatki v večjih pekarn
( ŽITO, SPAR, GROSUPLJE, PEČJAK, BLATNIK)
Zanimajo me zgolj zneski plač, zato ne želim pretiravanja o zneskih in vas prosim za korektne zneske iz zanesljivih virov ali izkušenj.
Za odgovore vam bom hvaležen.
Lp Mlinar!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Srečko Čater
Site Admin

Pridružen/-a: Pon Mar 2007 15:41

PrispevekObjavljeno: 7 Mar 2010, 21:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Spoštovani !

Vse odgovore na vaša vprašanja najdete v rubriki SPOROČILA in AKTUALNO.

Kot tehnolog se boste morali pogovoriti z delodajalcem in prepričan sem, da bo potrebno dosti truda in znanja, če boste želeli doseči pravo ceno svojega dela.

Vabim vas, da se včlanite v naš sindikat in z seboj pripeljete tudi sodelavce, ker drugače enostavno nikoli ne boste dosegli želenega. Vzor lahko najdete v pekarni Grosuplje, ki je tipični zgled negativnega odnosa trgovine do naše dejavnosti.
SAMO ZDRUŽENI SMO USPEŠNI !!!!!!

LP
Čater
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Sindikat KŽI forumu -> Vprašanja in odgovori Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu